Skip to main content

De knie

In één overzicht: vakinformatie over de knie

Wij hebben diverse bij- en nascholingsproducten over de knie voor u uitgelicht: boeken, een geaccrediteerde e-learningmodule 'Revalidatie na voorste kruisbandreconstructie', artikelen en video's over behandelingen in de praktijk. Scroll naar beneden en kies.

E-learningmodule met 2 accreditatiepunten

Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie Picture

02-12-2014 | Fysiotherapie | E-learning

Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie

Deze e-learningmodule geeft fysiotherapeuten concrete handvatten in het totale behandelproces van een voorste-kruisbandreconstructie: van preoperatieve behandeling, orthopedische ingreep tot postoperatieve behandeling en terugkeer naar werk of sport.

BSL Fysiotherapeut Totaal

Deze pagina is onderdeel van BSL Fysiotherapeut Totaal: online vakinformatie en bij- en nascholing op het gebied van fysiotherapie. Alles bij elkaar in één digitaal abonnement. BSL Fysiotherapeut Totaal bevat 120 digitale fysiotherapieboeken, (geaccrediteerde) e-learningmodules en web-tv's, video's over behandelingen en oefeningen in de praktijk en (nieuws)artikelen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Ga voor meer informatie naar BSL Fysiotherapeut Totaal.