Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019

Verbinding creëren tussen familie en team

Een andere aanpak van familieavonden

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Ronald Geelen, Elise Harrewijn
Zorginstellingen organiseren voor hun wooneenheden vaak bijeenkomsten waarop familieleden en vertegenwoordigers van het personeel informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Dat is heel eigentijds en transparant, maar in de praktijk gaat er nogal eens wat mis en kan zo'n avond juist tot misverstanden en wrijvingen leiden. Bij De Hofstee, een verpleeghuislocatie van de Rotterdamse zorgorganisatie Laurens, zijn in samenwerking met het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) ervaringen opgedaan die als leidraad kunnen dienen om het beste uit zo'n avond te halen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019 Naar de uitgave

Column

Verval