Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Redactioneel | Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019

Je laten commanderen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2019
Auteur:
Hugo van Waarde
Zo af en toe word ik uitgenodigd om een dagdeel mee te werken in een zorginstelling. Dat zijn leuke en leerzame ervaringen waarbij ik altijd wel een aantal bijzondere mensen ontmoet. Zoals mevrouw Pieterse. Zij zat te eten in een niet al te grote huiskamer waar meer dan vijfentwintig ouderen gezamenlijk de maaltijd nuttigden. Nu liggen bij een combinatie van veel mensen en een te kleine ruimte irritatie en scheldpartijen sowieso al op de loer, maar als die mensen dan ook nog eens allemaal te kampen hebben met een aandoening of beperking... Het 'Bemoei je er niet mee, mens' of 'Sodemieter toch op' was niet van de lucht. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld