Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019

De huisarts luidt de noodklok

Ongerustheid over kwaliteit medische zorg in kleinschalige woonvoorzieningen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2019
Auteur:
Peter Bakens
Eind vorig jaar trokken de huisartsen een streep in het zand wat betreft hun betrokkenheid bij medische zorg aan bewoners van kleinschalige woonzorghuizen. Sommige huizen hebben hun interne organisatie op dit punt niet op orde, aldus de Landelijke Huisartsenvereniging. Is er inderdaad reden tot zorg? Redacteur Peter Bakens verdiepte zich in de kwestie en zet de zaken op een rij. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019 Naar de uitgave

Column

Verval