Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | In Gesprek | Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019

Hart voor kwetsbaarheid

Psycholoog John Ekkerink over zijn werk in de dementiezorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2019
Auteur:
Debby Gerritsen
Toen John Ekkerink een paar maanden geleden met pensioen ging, kreeg hij cadeaus en mooie woorden. Maar hij had bij die gelegenheid ook cadeaus en mooie woorden voor de mensen die hij in zijn loopbaan als ouderenpsycholoog ontmoette: een symposium vol nieuwe kennis over onderwerpen die hij belangrijk vindt en een handzaam kaartje met elf lessen uit de zorg voor kwetsbare mensen. Overstijgend thema: hart voor kwetsbaarheid. Een mooie gelegenheid voor een gesprek met een van de nestors van de Nederlandse ouderenpsychologie. ...

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019 Naar de uitgave

Column

Verval

Onder de Loep

Een mooie erfenis