Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019

Zinvolle dagbesteding voor cliënten met Korsakov of Huntington

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Agnes Bezembinder, Hedwig de Vries, Hennie ten Tije
Bij het Dag Activiteiten Centrum (DAC) op locatie Markenhof van Atlant kunnen onder andere mensen met het syndroom van Korsakov een zinvolle dagbesteding hebben met werk dat bij hun eigen kennis en interesse ligt. Het centrum biedt deze mensen een combinatie van zinvolle dagbesteding, een duidelijke dag- en weekstructuur en het in stand houden en uitbreiden van arbeids- en sociale mogelijkheden en bevorderen van de zelfredzaamheid. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat het succes van het DAC vooral te danken is aan het centraal stellen van de cliënt door de medewerkers. De locatie Markenhof van Atlant is bij veel verpleeghuizen waar cliënten met Korsakov wonen bekend om de expertise. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019 Naar de uitgave