Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019

De droom van Topcare

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 2/2019
Auteurs:
David Engelhard, Nico van Meeteren, Diny de Bresser
De kern van Topcare is de verbinding van de zorgpraktijk met wetenschappelijk onderzoek en scholing zodat mensen met complexe zorgvragen de best mogelijke zorg en behandeling kunnen krijgen. Excellente zorginstellingen kunnen daarvoor een Topcare-predicaat ontvangen. Daarmee laten zij zien dat ze investeren in onderzoek en opleiding en hun kennis delen met collega's binnen en buiten de eigen zorginstelling. In dit artikel beschrijven we de ambitie waarmee Topcare indertijd van start ging. Vervolgens beschrijven we de actuele ontwikkeling van Topcare aan de hand van enkele relevante maatschappelijke trends, zoals een nieuwe generatie zorgvragers, wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019 Naar de uitgave