Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Colofon | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Vergeetachtigheid

Mevrouw Van der Vlist

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Mevrouw van der Vlist
Jaren geleden heb ik al gezegd: ik ben zo vergeetachtig, ik zal wel vroeg dement worden of alzheimer krijgen. Ik ben verschillende avonden naar het Alzheimer Café geweest, hier in het dorpshuis. Daar leerde ik van en daardoor vroeg ik mij af of ik dementie had. Toen ik ongeveer vijftig was, heb ik namelijk een ontsteking in de hersenen gehad en door het littekenweefsel kreeg ik epilepsie. Maar de controles waren goed, dus gooide ik die vergeetachtigheid maar op de ouderdom. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld