Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Artikel | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Domweg gelukkig met een schellenboom

De magie van het Grijze Koppen Orkest

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Dieuwke de Boer
Belangrijke opmerkingen
Dieuwke de Boer is freelance journalist; e-mail: dieuwke@d-taled.nl. Meer informatie: www.fortvandeverbeelding.nl/gko.
Vijf jaar geleden begonnen Peter de Boer en Judith Lodewijks van Stichting Fort van de Verbeelding met muziekprojecten voor kwetsbare en vitalere ouderen uit zorginstellingen, buurtcentra en de omgeving daaromheen. Die projecten kregen de naam Grijze Koppen Orkest. En ze hadden succes. 'Mensen met dementie komen ineengedoken en geïsoleerd binnen en gaan na afloop zingend de tent weer uit,' aldus Peter. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave