Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Artikel | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Een probleem komt zelden alleen

Hoe om te gaan met complexe meervoudige problematiek

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Ronald Geelen
Belangrijke opmerkingen
Ronald Geelen is psycholoog en werkt als consulent bij het CCE en bij Thebe.
Een hoogbejaarde bewoner die gevorderde dementie heeft met stressverschijnselen, gebukt gaat onder een negatieve stemming waarbij ze bijna constant jammert en daarnaast ook nog zo goed als blind is. Andere bewoners worden onrustig van haar uitstraling en gedrag en familie en zorgverleners voelen zich machteloos. Ga er maar aanstaan als team. Kun je nog wat doen voor zo iemand en hoe pak je dat dan aan? ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave