Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | In Gesprek | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Ambassadeur van de aandacht voor de ander

Tommie Niessen over zijn kijk op zorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Peter Bakens is redacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als docent hbo-v aan De Haagse Hogeschool.
Het tekort aan personeel in de ouderenzorg is nu al een nijpend probleem en zal in de toekomst alleen maar groter worden. Dit is deels gewoon een gevolg van de demografische ontwikkeling, maar daarnaast blijkt het heel lastig jonge mensen warm te maken voor een baan in de zorg. Gelukkig staan er jonge verpleegkundigen en verzorgenden op die hun generatiegenoten op een aansprekende en eigentijdse manier laten zien hoe mooi het kan zijn om in deze sector te werken. Een van de meest succesvolle van hen is Tommie Niessen. Oude rot en docent hbo-v Peter Bakens sprak met hem en liet zich inspireren. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld