Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016

Uit de praktijk

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2016
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur
Anneke Eenhoorn is klinisch psycholoog/psychotherapeut, werkzaam in de Praktijk, onderdeel van Parlan. Zijgunt ons een inkijkje in haar praktijkervaringen met kinderen en ouders.

Samenvatting

Tjibbe, 17 jaar, ziet het niet meer zitten. Hij wil wel mee naar binnen, maar weet zeker dat een gesprek geen zin heeft. Hij hoeft ook niets te drinken en houdt zijn jas aan. Hij wil dat zijn moeder meegaat. Eenmaal in mijn kamer zeggen ze allebei niets.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gezien en gelezen