Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016

Gezien en gelezen

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In 2007 verscheen het eerste boek van Haim Omer in de Nederlandse vertaling over Geweldloos verzet. Nu is dit boek volledig herzien en bevat de tweede druk, naast nieuwe interventies, ook een praktische toepassing voor de omgang met kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking. Beschreven wordt hoe de interventies aangepast kunnen worden aan deze doelgroep.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016 Naar de uitgave