Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Ten Geleide | Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016

Begin met ophouden!

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2016
Auteur:
Marike Serra
Belangrijke opmerkingen
Marike Serra, hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk, is werkzaam als adviseur bij Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Samenvatting

Implementeren is moeilijker dan onderzoeken, zegt men. Dat klopt volgens mij. Kennen we bijvoorbeeld allemaal de richtlijnen binnen ons vakgebied en gebruiken we die ook echt? Binnen mijn eigen instelling is dat nog niet in alle teams het geval. Toch bestaan veel richtlijnen alweer een tijdje en zijn die gebaseerd op het best beschikbare onderzoek. Alle reden toch om ze te volgen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2016

Kind & Adolescent Praktijk 2/2016 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gezien en gelezen