Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-07-2015 | Uitgave 6/2015

Bijblijven 6/2015

Obstructieveslaapapneusyndroom en werk

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 6/2015
Auteur:
Drs. Danielle N. Visser

Samenvatting

Slaperigheid en werk gaan slecht samen. Onbehandeld obstructieveslaapapneusyndroom (OSAS) kan grote gevolgen voor het werk hebben. Daarom heeft de Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) in 2012 de richtlijn Obstructieve slaapapneusyndroom en werk gepubliceerd. Deze is ontwikkeld door de multidisciplinaire richtlijn Diagnostiek en behandeling van het obstructief slaapapneu syndroom bij volwassenen met behulp van het ADAPTE-proces aan te passen voor de bedrijfsgeneeskundige praktijk. In de NVAB-richtlijn is aanvullend gekeken naar het effect van screening en therapeutische interventies.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2015

Bijblijven 6/2015 Naar de uitgave