Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Online | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Noknok, klop eens bij ons aan

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Winnie De Roover
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over hulpverlening en ondersteuning daarvan via de computer.
is stafmedewerker Geestelijke Gezondheidsbevordering bij VIGeZ, expertisecentrum voor gezondheidspromotie en ziektepreventie in Brussel.
Www.noknok.be is dé site voor jongeren van 12 tot 16 jaar die zich beter in hun vel willen voelen. Deze website is gebaseerd op de beschermende factoren voor geestelijke gezondheid bij jongeren. Aan de hand van info, opdrachten en verhalen krijgen ze de nodige tips en tricks om zichzelf te versterken, en hun veerkracht en copingmechanismen op een laagdrempelige manier te verbeteren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel