Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Artikel | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Een specifieke therapievorm voor chronische depressie: Cognitive Behavioral Analysis System of Psychotherapy

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Dr. Anneke van Schaik
Belangrijke opmerkingen
psychiater, locatie A.J. Ernststraat
Chronische depressies hebben de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekregen als specifieke categorie binnen de heterogene groep van depressieve stoornissen. Niet alleen vanuit epidemiologisch, maar ook vanuit behandelperspectief. Er zijn aanwijzingen dat Cognitive Behavioral Analysis System of Psychotherapy (CBASP) voor patiënten met een chronisch verlopende depressie meerwaarde heeft boven de gangbare psychotherapieën1.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Paardjes van Troje

Redactioneel

Redactioneel