Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Werken met een innerlijk bureaublad

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Dr. Martin Appelo
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over een probleem, stoornis of behandeling bedoeld voor cliënten en direct betrokkenen. gezondheidszorgpsycholoog/gedragstherapeut. Werkt als docent, therapeut en supervisor bij Cure & Care Development in Arnhem, psycho-oncologisch centrum Het Behouden Huys in Haren en de afdeling Psychologie van de Rijks Universiteit Groningen.
Wat zie je wanneer jij je ogen dichtdoet? ‘Niets’, zul je zeggen. Of een donkere gloed. Dat klopt, maar je kunt ook doen alsof je jouw innerlijk bureaublad ziet. Een nog leeg bureaublad waarmee je veel kunt doen. Jouw innerlijk bureaublad is een geweldig middel dat je altijd bij je hebt om meer te zijn zoals jij graag wilt. Minder gespannen, chagrijnig of somber. Mentaal krachtiger, met meer zelfvertrouwen en plezier. Je wist dit tot nu toe niet, maar in ‘Het Innerlijk Bureaublad’ en op de website www.innerlijkbureaublad.nl kun je lezen en zien hoe dit werkt. Dit artikel geeft alvast een voorproefje.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel