Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Werken met een innerlijk bureaublad

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Dr. Martin Appelo
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over een probleem, stoornis of behandeling bedoeld voor cliënten en direct betrokkenen. gezondheidszorgpsycholoog/gedragstherapeut. Werkt als docent, therapeut en supervisor bij Cure & Care Development in Arnhem, psycho-oncologisch centrum Het Behouden Huys in Haren en de afdeling Psychologie van de Rijks Universiteit Groningen.
Wat zie je wanneer jij je ogen dichtdoet? ‘Niets’, zul je zeggen. Of een donkere gloed. Dat klopt, maar je kunt ook doen alsof je jouw innerlijk bureaublad ziet. Een nog leeg bureaublad waarmee je veel kunt doen. Jouw innerlijk bureaublad is een geweldig middel dat je altijd bij je hebt om meer te zijn zoals jij graag wilt. Minder gespannen, chagrijnig of somber. Mentaal krachtiger, met meer zelfvertrouwen en plezier. Je wist dit tot nu toe niet, maar in ‘Het Innerlijk Bureaublad’ en op de website www.innerlijkbureaublad.nl kun je lezen en zien hoe dit werkt. Dit artikel geeft alvast een voorproefje.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013Naar de uitgave