Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Beroep en Belang | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Benchmarken in de GGZ: leren van betekenisvol vergelijken

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Drs. Miranda Franchimont
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u informatie over wet- en regelgeving en de praktijkvoering van de hulpverlener, trainer/adviseur, is werkzaam bij Stichting Benchmark GGZ.
Beschreven wordt het doel van benchmarken in de GGZ en de relatie met Routine Outcome Monitoring. Belangrijk is dat er appels met appels vergeleken kunnen worden, dat de gegevens betrouwbaar en valide zijn en de gegevens veilig zijn opgeslagen, zodat de privacy van patiënten is gewaarborgd. Zorgaanbieders, zorgverzekeraars en op termijn ook patiënten krijgen zicht op de effectiviteit van de GGZ. Het is een leerproces over hoe we hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013Naar de uitgave

Onze Correspondent

Paardjes van Troje