Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Gehoord | Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015

Motivatie. 42e Voorjaarscongres Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. Maastricht, 9-11 april 2014

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2015
Auteur:
Bram Bovendeerd
Belangrijke opmerkingen
a.m. bovendeerd, klinisch psycholoog, is werkzaam als teamleider zorg bij Dimence (locatie Steenwijk Specialistisch) en is docent bij PPO Groningen. Hij is tevens redacteur van dit tijdschrift.

Samenvatting

Zoals bekend is er tegenwoordig een aantal ‘artikel 14-beroepen’ in de ggz: de verpleegkundig specialist ggz, de klinisch (neuro)psycholoog en de psychiater. Er is daarnaast nog een keur aan andere BIG-geregistreerde beroepen, zoals de psychotherapeut, de gezondheidszorgpsycholoog, de verslavings- en revalidatiearts en de sociaalpsychiatrisch verpleegkundige.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015 Naar de uitgave

Forum

Repliek

Inleiding

Inleiding