Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Gehoord | Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015

Vroegkinderlijke chronische traumatisering: diagnostiek en behandeling van psychische gevolgen in de volwassenheid. Tweede CELEVT-congres, Veldhoven, 8 oktober 2014

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2015
Auteur:
Odile Swagemakers
Belangrijke opmerkingen
o. swagemakers, gezondheidszorgpsycholoog, is werkzaam bij het Sinai Centrum te Amstelveen.

Samenvatting

‘Schapen lopen wat af, en altijd hetzelfde paadje. Zo maken ze moeilijk toegankelijk gebied begaanbaar.’ Deze schapenpaadjes gebruikte Irene van de Giessen als metafoor voor haar zoektocht in het toegankelijk maken van haar eigen oerwoud van emoties, bij haar keynote-lezing op het tweede CELEVT-congres.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Inleiding

Inleiding