Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Gelezen | Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015

Michiel van Vreeswijk & Jenny Broersen (2013). Kortdurende schemagroepstherapie. Cognitief gedragstherapeutische technieken. Handleiding en werkboek (2e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum. 93 en 98 p. € 34,99 en € 23,99

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2015
Auteur:
Annemarie Booij
Belangrijke opmerkingen
a. booij, psychotherapeut in opleiding tot klinisch psycholoog, is supervisor schematherapie en groepspsychotherapie bij Dimence locatie Zwolle.

Samenvatting

Schematherapie is een van de evidence-based behandelvormen voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2015 Naar de uitgave

Inleiding

Inleiding

Forum

Repliek