Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Uitgave 1/2014

Geron 1/2014

Heterogene ouderenzorg in Scandinavië

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 1/2014
Auteurs:
Jillis Kors, Ben Boksebeld
Belangrijke opmerkingen

Over de auteurs

Jillis Kors is docent & onderzoeker (Saxion). Ben Boksebeld is docent (Saxion) en promovendus (Universiteit Twente). Met dank aan Minna Zechner (Seinäjoki UAS).

Samenvatting

De Nederlandse verzorgingsstaat verandert en om de transitie van verzorgingsstaat naar participatiesamenleving in goede banen te leiden wordt naar het buitenland gekeken. Het Scandinavische model heeft een voorbeeldfunctie, maar studenten van Professionshøjskolen Metropol (Kopenhagen) stellen de vraag of het Scandinavische model ooit voltooid en volledig uitgevoerd is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Geron 1/2014 Naar de uitgave