Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Uitgave 1/2014

Geron 1/2014

Verhuizing voor ouderen geen drama

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 1/2014
Auteur:
Brigitte Bloem
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur

Brigitte Bloem werkt sinds 2007 als onderzoeker bij de Landelijke eenheid van de Nationale politie. Op 22 januari 2013 promoveerde zij aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam op het proefschrift ‘Residential relocation and personal networks of older Dutch adults. Zie website: http://dare.ubvu.vu.nl/handle/1871/39666

Samenvatting

Resultaten uit mijn proefschrift spreken het huidige beleid tegen. Ouderen passen zich in hun nieuwe omgeving aan en ouderen met een slechte gezondheid zijn niet gebaat bij zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Heeft verhuizen naar een passende woonvorm voordelen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Geron 1/2014 Naar de uitgave

Op bezoek bij verpleeg- en verzorgingshuizen

Zorgvisite.nl