Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012

Het diasteem gedicht met composiet

EEN MINIMAAL INVASIEVE CORRECTIE

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2012
Auteur:
Thijs Risseeuw
Belangrijke opmerkingen
tandarts, is werkzaam in het, (emailadres: info@noordent.nl).
Hij heeft zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde.
Het is weermode. Een flink diasteemtussen je voortanden. Nederlands topfotomodel Lara Stone heeft er ook een. Haar verdere schoonheid compenseert gelukkig een hoop en ze valt tenminste wel op. Dat geldt niet voor iedereen. Veelmensenmet een spleetje tussen de voortanden willen er iets aan laten doen. Vaak is orthodontie absoluut niet gewenst of te problematisch.Minimaal invasieve behandelingmet composiet biedt dan een uitkomst. Voor deze esthetische restauraties hoeft niet of nauwelijks tandweefsel opgeofferd te worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012 Naar de uitgave

OriginalPaper

Roze porselein