Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012

Focus op approximale reiniging

‘BLIJ MET EEN SCHONE MOND!’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2012
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur vanTandartsPraktijk
De vrije tarieven in de tandheelkunde lijken ook een effect te hebben op het bezoek aan de tandarts enmondhygiënist. Naar verluidt loopt het reguliere bezoek iets terug. Aangezien de saneringskaart inmiddels eenmuseaal document is geworden, is de verzekeringsverplichting omelk halfjaar de gebitscontrole te laten uitvoeren al net zo passé. De zorgverzekeraars vergoeden toch onvoldoende, is nu de boodschap van demondzorgverleners. De patiënt wordt steedsmeer op zichzelf teruggeworpen en kan in ieder geval één ding doen: goed poetsen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012 Naar de uitgave

REDACTIONEEL

EPA aan de Maas