Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012

Prothesegod

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2012
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voert thans een algemene praktijk in Leiden.
TOEN DE OERMENS DE HOLEN VERLIET, KREEG HIJ met een steen of een stuk hout een werktuig in handen waarmee hij de strijd om het bestaan kon vergemakkelijken. Wat oorspronkelijk als een objet trouvé zijn menselijk tekort aanvulde, groeide in de loop van de evolutie uit tot vernuftige technologie die ook zijn eigen lichaam een ander aanzien zou geven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS