Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012

Geweldsmisdrijf

‘WAT MOET JIJ TEGEN MIJN KIND!’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2012
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
Het Schadefonds Geweldsmisdrijven bestaat 36 jaar. In die jaren heeft het fonds 100.000 aanvragen van slachtoffers van geweldsmisdrijven of van hun nabestaanden ontvangen. In de beginjaren behandelde het Schadefonds ongeveer 200 aanvragen per jaar. De doorlooptijd van een aanvraag wasmet twee jaar traag. De laatste jaren krijgt het fonds jaarlijks circa 8.000 aanvragen. Nu wordt er naar gestreefd omde aanvrager binnen een half jaar te laten weten of hij in aanmerking komt voor een eenmalige uitkering. Ruimzestig procent van de aanvragen wordt toegekend

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012 Naar de uitgave

OriginalPaper

Roze porselein