Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012

Cuspidaatsubstitutie

ORTHODONTIE ALS ALTERNATIEF VOOR IMPLANTOLOGIE

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2012
Auteurs:
Dr. Anne van Dalen, Nils van Calcar
Belangrijke opmerkingen
medewerker aan de afdelingenMateriaalkunde en Orale Diagnostiek van ACTA.
werkzaamin TC IJburg, een verwijspraktijk, en is daarnaastmedewerker aan de afdeling Functieleer en Restauratieve Tandheelkunde van ACTA, tandartsen.
Een gave dentitie waaraan door agenesie beide laterale bovenincisieven ontbreken is een uitdagende situatie voor de behandelaar. Er staan heel wat opties open. In deze bijdrage wordt de orthodontische cuspidaatsubsitutie beschrevenmet als hoofddoel het vermijden van een levenslange restauratiecyclus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Tandartspraktijk 10/2012 Naar de uitgave