Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018

De medewerker op de eerste plaats

Hoe De Wever de omslag maakte van hard werken naar bewust werken

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2018
Auteur:
Hugo van Waarde
Belangrijke opmerkingen
Hugo van Waarde is adjunct-hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als adviseur en trainer in de zorg voor mensen met dementie.

Samenvatting

In Tilburg pakte zorgorganisatie De Wever de werkdruk aan door prioriteiten te stellen in wat wel en wat niet wordt gedaan en door te investeren in de medewerkers. Die aanpak noemt men: ‘Van Hard werken naar Bewust werken’. Wat is de gedachte erachter en hoe ging de omslag in zijn werk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Meer dan een brein

Kleinbeeld

Kleinbeeld

Redactioneel

Zie de mens