Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Aanrader | Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018

Daar zit muziek in

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2018
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
THEO ROYERS
De boeken ‘Iedereen is muzikaal’ en ‘Aap slaat maat’ van Henkjan Honing zijn verkrijgbaar in de boekhandel

Samenvatting

Ik belde met een vriendin. Het ging over een bestuurlijk vraagstuk of beter: over het opheffen van een vereniging (waar die vriendin voorzitter van was) en wie dat moest gaan vertellen aan zusterverenigingen. De leden van de op te heffen vereniging vonden dat ik dat moest doen, omdat ik bestuurslid was van de stichting waarin de vereniging was overgegaan. Daar was ik het niet mee eens; een bestuurslid van die vereniging moest dat zelf maar doen, vond ik. Of we doen dat samen. Daar had vriendin wel oren naar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Zie de mens