Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Team in beeld | Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018

De redactie van denkbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Denkbeeld is al dertig jaar het enige vaktijdschrift over dementie en psychogeriatrie in het Nederlandse taalgebied. In die tijd heeft de redactie natuurlijk de nodige veranderingen ondergaan. Maar wat verbazingwekkend constant is gebleven, is de licht anarchistische sfeer en het enthousiasme om met elkaar een blad te maken dat ertoe doet. Voor onze lezers natuurlijk op de eerste plaats, maar via hen ook voor mensen met dementie en hun familieleden. En stiekem zelfs een beetje voor de kwaliteit van de dementiezorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Denkbeeld 6/2018 Naar de uitgave

Hartenkreet

Happy man