Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Ontmoeting | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Carrièrewending

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Patrick Verhaest

Samenvatting

Jan is een vijftiger, casual gekleed, sociaal geëngageerd, zelfbewust en vlot in de omgang. Kritisch ook tegenover mensen die hun verantwoordelijkheid niet nemen. Hij heeft jaren in de Antwerpse haven gewerkt, waar hij goed verdiende en hogerop kwam. Tot hij vorig jaar door een herstructurering zonder werk kwam te zitten. Via outplacement belandde hij in de opleiding tot zorgkundige. Ik ontmoet hem tijdens een opleidingssupervisie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave