Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Column | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Weg ermee

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Gerke de Boer

Samenvatting

Het probleem met de verdere uitrol van kleinschalig wonen voor mensen met dementie is dat het invoeren daarvan georganiseerd moet worden door professionals die van het tegenovergestelde – medisch – model een daverend succes hebben gemaakt. De belangrijkste misser van al die directies, verzorgenden, dokters, psychologen en diëtisten is de gedachte dat een goed leven voornamelijk uit een gezond leven bestaat.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave