Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Informatie over dementie in de dementheek

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Franka Meiland, senior onderzoeker, VUmc.
Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

De ‘dementheek’ lijkt begonnen aan een opmars in Nederland. En dat is ook niet verwonderlijk: het aantal mensen met dementie neemt toe en bovendien wordt dementie steeds bespreekbaarder. Mensen met dementie worden zichtbaarder in de samenleving en dus komen ook steeds meer medeburgers met dementie in aanraking.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave