Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Zorgbelang Gelderland won vorig jaar zowel de Innovatieprijs 2014 als de Hersenbokaal van de Hersenstichting met het educatieve bordspel ‘Een Steekje Los?’. Dit spel maakt de belevingswereld van mensen met psychische gezondheidsproblemen en de beeldvorming daarover bespreekbaar door deze vanuit diverse invalshoeken te belichten. Inmiddels zijn er een groot aantal uitbreidingssets verschenen, waaronder nu ook een voor dementie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave

Doordenker

In het moment