Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Doordenker | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

In het moment

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Debby Gerritsen

Samenvatting

Op mijn werk hadden we het laatst over een onderzoek dat het effect van een nieuwe dagbestedingsinterventie meet op het moment van de activiteit zelf. Vaak zie je dan dat mensen genieten en meer betrokken zijn bij anderen dan zonder die activiteit. Fijn natuurlijk voor die mensen, zo luidde het commentaar, maar moet een interventie niet gericht zijn op structurele verbetering?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave