Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Artikel | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Aandacht voor geluksmomenten

De Leidraad Kwaliteit van Leven

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteurs:
Margreet Reitsma, Cynthia Hofman
Belangrijke opmerkingen
Margreet Reitsma en Cynthia Hofman zijn beiden werkzaam bij Vilans te Utrecht.
We willen in de ouderenzorg allemaal bijdragen aan kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun naasten. Maar wat hieraan een bijdrage levert voor de één, doet dit niet per definitie voor de ander. Het is maatwerk. Hoe kom je erachter wat passend is? De 'Leidraad Kwaliteit van Leven' (voorheen 'Vragenlijst Uitkomstindicatoren Dementiezorg') kan helpen om het gesprek over kwaliteit van leven te voeren. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave