Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Kleinbeeld | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Tommie Niessen
In een knaloranje camper op zoek naar vakantiekrachten in de ouderenzorg. Dat deden medewerkers van Prins Hendrik, een locatie van De Zorgcirkel, in Egmond aan Zee. De camper toerde langs zorgopleidingen in Nederland om studenten enthousiast te maken voor een all-inclusive vakantiebaan om het personeelstekort in de zomermaanden op te vangen. Ook bewoners van Prins Hendrik speelden een rol in de campagne 'Vakantiemaatje'. Met een werkplek dicht bij het strand, het regelen van verblijf, korting op maaltijden, gratis fietshuur en een goed salaris wil De Zorgcirkel jongeren over de streep trekken om te kiezen voor een vakantiebaan in de ouderenzorg. Bron: www.​zorgcirkel.​nl/​vakantiemaatje. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave