Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Signalement | Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009

Verschenen

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 5/2009
Auteur:
Frans Sonneville

Samenvatting

Jubileumboek, 20 jaar Hersenstichting Nederland. Twintig jaar geleden is de Hersenstichting Nederland opgericht met als belangrijkste doel: het stimuleren van hersenonderzoek. Dat onderzoek stond op dat moment nog in de kinderschoenen. Inmiddels is er veel veranderd in onderzoeksland, maar de enthousiaste mensen – die zich met hart en ziel inzetten voor het hersenonderzoek – zijn gebleven. Aan de hand van twaalf

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009 Naar de uitgave

Agenda

Agenda

Signalement

Artikelen

Redactioneel

Woorden vooraf