Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Signalement | Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009

Artikelen

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 5/2009
Auteur:
Anton Ederveen

Samenvatting

Een patiënte die door een antibioticakuur een beschadiging van het binnenoor had opgelopen, leerde met behulp van een aan een computer gekoppelde helm die verbonden was met een elektrodenfolie op haar tong, haar evenwicht te hervinden. Na een jaar bleek haar vestibulair systeem weer in orde. Kennelijk blijkt het brein nog plastischer te zijn dan men al vermoedde.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009 Naar de uitgave

Redactioneel

Woorden vooraf

Agenda

Agenda

Signalement

Verschenen

Signalement

Adieu