Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Signalement | Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009

Adieu

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 5/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Op woensdag 11 november 2009 vindt een symposium plaats waarin spraakmakende onderzoekers van het laatste decennium zullen spreken over vroege psychose. De bijeenkomst is georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van prof. dr. Don Linszen

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Neuropraxis 5/2009 Naar de uitgave

Agenda

Agenda

Redactioneel

Woorden vooraf

Signalement

Verschenen

Signalement

Artikelen