Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Journaal | Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016

Vaccinaties zorgen voor minder kindersterfte

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2016
Auteur:
Gijs Elshout
Belangrijke opmerkingen
Ondertussen op www.henw.org
Op onze website www.​henw.​org leest u drie keer per week een vers journaalbericht. De berichten in de papieren versie zijn een selectie hiervan.

Samenvatting

Nederlandse onderzoekers maakten een historische tijdreeksanalyse van 1903 tot 2012. Deze analyse laat een sterke associatie zien tussen een toenemende vaccinatiegraad en een afnemende sterfte voor bepaalde infectieziektes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016 Naar de uitgave