Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Boekbespreking | Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016

Artsen met verstand van zaken

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2016
Auteur:
Eddy Reynders
Belangrijke opmerkingen
Wessel Fuijkschot, Ruth Versteeg, Jop Verweij, Carina Hilders, Marcel Levi (redactie). Artsen met verstand van zaken. Medisch leiderschap, financiën en organisatie in de zorg. Zoetermeer: De Tijdstroom Uitgeverij, 2016. 200 pagina’s. € 30,-. ISBN 978-90-5898-291-9.
zeer matig
matig
redelijk
goed
uitstekend

Samenvatting

Doelgroep Deze wordt door de auteurs als volgt geformuleerd: de nieuwe generatie artsen die de bestuurlijke, organisatorische en financiële aspecten van de zorg tot hun verantwoordelijkheid rekenen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016 Naar de uitgave

Spreekuur

Scoliose