Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Artikel | Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019

Spreken over vergeten

In gesprek over wensen en behoeften van mensen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2019
Auteurs:
Paul-Jeroen Verkade, Carola Döpp
Dat het belangrijk is mensen met dementie bij zorg en ondersteuning te betrekken en rekening te houden met hun wensen, wordt steeds meer erkend. Maar omdat dementie een voortschrijdend proces is, dient men daar dan wel in een vroegtijdig stadium mee te beginnen. En daarbij ook al na te denken over de toekomst. Het boekje 'Spreken over vergeten' is een laagdrempelig hulpmiddel om dit proces op gang te brengen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld