Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | In de Etalage | Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019

Een tweezitter met gevoel

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2019
Auteur:
Theo Royers
In De Bovenkamer in Zutphen, een ontmoetingscentrum voor mensen met dementie en hun naasten, staat de eerste Somasono. Dit is een tweezitsbank met geluidsvibraties - voelbaar geluid dus - die is ontworpen om mensen met dementie rust te bieden. De eerste reacties zijn zeer positief. Redacteur Theo Royers sprak met Joeri Bonsel, een van de twee ontwerpers van de tweezitter. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019 Naar de uitgave