Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Redactioneel | Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019

Spreken over vergeten

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2019
Auteur:
Frans Hoogeveen
In dit nummer vertellen Paul-Jeroen Verkade en Carola Döpp over het door hen ontwikkelde werkboekje Spreken over vergeten. Dit is een hulpmiddel om mensen met dementie in een vroeg stadium van de ziekte te laten nadenken over hun persoonlijke wensen en behoeften, nu en in de toekomst. En om deze tijdig te bespreken met naasten en hulpverleners. De boodschap van Verkade en Döpp: wees daarmee op tijd, want naarmate de dementie voortschrijdt wordt het moeilijker - en uiteindelijk onmogelijk! ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019 Naar de uitgave