Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Kleinbeeld | Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2019
Het Kenniscentrum Sport heeft in nauwe samenwerking met de onderzoeksgroep van hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder een digitale gids ontwikkeld met uitgebreide informatie over bewegen voor mensen met dementie. Wetenschappelijke kennis over bewegen en dementie is hierin toegankelijk gemaakt voor iedereen die te maken heeft met mensen met dementie. De Beweeggids - bewegen met dementie bevat filmpjes, uitgebreide beschrijvingen van eenvoudige oefeningen en aanvullende tips over diverse aspecten van bewegen. De gids is te vinden op de website van het Kenniscentrum Sport: www.kenniscentrumsport.nl. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019 Naar de uitgave