Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Column | Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019

Op weg naar het einde

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2019
Auteur:
Job van Amerongen
'Het is mooi geweest, jongen.' Betty - 'geen mevrouw Knol meer, ik ben geen oud wijf' - had de boodschap lachend de wereld in gezonden. 'Ik sta iedere dag met pijn op en ik word steeds vergeetachtiger door de dementie. Die verschrikkelijke Tinnitus speelt me ook ieder uur van de dag parten. Al veertig jaar. Iedere dag oorlog in mijn hoofd. Daarnaast: nu Frans is overleden heb ik niemand meer om voor te zorgen. Ik wil naar hem toe en jij gaat dat regelen. Je mag me trouwens ook ter plekke doodknuppelen. Via mij zullen ze niets horen.' ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Denkbeeld 5/2019 Naar de uitgave