Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Wonen & Mobiliteit | Uitgave 4/2018

Geron 4/2018

Senioren gaan woningmarkt vlot trekken

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2018
Auteur:
Suzan Knipp
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Suzan Knipp is manager van de afdeling Strategie, Vastgoedsturing en Communicatie bij Woonforte. Met ruim 10.000 woningen is Woonforte veruit de grootste woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Samenvatting

De woningmarkt zit op slot. De sleutel voor beweging op de markt ligt bij de senioren. Maar die verhuizen niet zomaar. Wat kan een woningcorporatie doen om de ouderen met een latente verhuisbereidheid hiertoe te bewegen? Woningcorporatie Woonforte in Alphen aan den Rijn zet in op mantelzorgexperimenten, huurarrangementen en het opkopen van eengezinswoningen van senioren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Geron 4/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Gerōn na 2018